End-to-end-kryptering
Alle dine personlige data er krypteret og sikret efter de højeste branchestandarder.
Ingen småt tryk
Vi forklarer på et klart sprog, uden kompliceret juridisk jargon, præcis hvad vi gør med dine data.
Fuld kontrol
Du bestemmer, hvilke tilladelser du giver. Du kan ændre eller tilbagekalde tilladelser når som helst i enhedsindstillingerne.
Dine rettigheder
Dit privatliv er ikke bare et slogan: det er en grundlæggende rettighed. Her er, hvad du har ret til som Me-bruger.
Vi sælger ikke dit nummer
I modsætning til andre er vores forretningsmodel ikke baseret på salg af dine data. Din kontaktliste og dit nummer forbliver private og sikre.
Adgang og redigering
Fuld kontrol over din profil. Du kan redigere, ændre eller skjule detaljer når som helst via appen.
Dataportabilitet
Dataene er dine. Du kan downloade en komplet kopi af alle akkumulerede data om dig i vores systemer.
Retten til at blive glemt
Vi er fuldt GDPR-kompatible. For at slette dine data permanent: Gå til Appindstillinger -> Profil -> Slet profil -> Godkend. For at blokere identifikation af dit nummer (Opt-out), klik her for at kontakte os.
Administrer privatlivsindstillinger
I Me-appen er alt under din kontrol. Du kan vælge at bruge appen kun til nummervisning og slå alle sociale funktioner fra med et enkelt klik.
Administrer privatlivsindstillinger
ForhåndsvisningFælles kontakter
Denne funktion viser de kontakter, du har fælles med et andet telefonnummer, både inde i profiler og under indgående opkald. De viste navne er præcis, som du har gemt dem. Funktionen er gensidig: når den er slået til, kan både du og andre se fælles kontakter. Når den er slået fra, kan du ikke se fælles kontakter, og andre kan ikke se fælles kontakter med dig.
Hvem så min profil
Denne funktion viser dig en komplet liste over alle, der har set din profil eller søgt på dit nummer, inklusive notifikationer i realtid. Funktionen er gensidig: hvis du slår den fra, kan du ikke se, hvem der har set dig, og andre kan heller ikke se, at du har set dem.
Hvem har slettet mig
Vil du vide, hvem der har fjernet dig fra deres kontakter? Du kan aktivere eller deaktivere notifikationer for dette når som helst via privatlivsindstillingerne.
Gensidigt navnelisteprivatliv
Din komplette navneliste er altid privat og kun synlig for dig. Funktionen "Hvordan jeg er gemt" fungerer gensidigt: hvis du deaktiverer andre fra at se, hvordan du har gemt dem, vil du heller ikke se, hvordan de har gemt dig.
Ikke bare en app. En privatlivsfæstning.
Me-systemet blev ikke bygget på én dag. Det er resultatet af over et årtis udvikling, konstant læring og implementering af verdens mest avancerede forsvarsteknologier. Vi har aldrig taget let på sikkerheden af dine data, og vi lover aldrig at gøre det.
Over et årtis erfaring
I over 10 år har vi bygget, forbedret og forfinet vores sikkerhedsmotorer. Hver ny funktion er bygget på den omfattende viden, der er akkumuleret gennem årene.
Smarte forsvarslag
Systemet består af utallige forsvarslag, der arbejder i synergi. Fra datakryptering til anomalidetektion: hver del af systemet er omhyggeligt designet til at beskytte dig.
Regelmæssige sikkerhedsrevisioner
Vi hviler ikke på laurbærrene. Vi udfører regelmæssige penetrationstest og sikkerhedsrevisioner for at sikre, at der ikke er nogen sårbarheder, og for at være foran enhver trussel.
Tekniske tilladelsesdetaljer
Ud over privatlivsindstillinger kræver appen adgang til visse komponenter for at fungere. Vælg din enhedstype: